В експото ще участват водещи финансови експерти, които ще говорят за  дигиталната трансформация във финансовите продукти и услуги, какви са възможностите за спестявания и инвестиции, какви възможности предлагат fintech компаниите, за тенденциите и новостите при инвестирането в недвижими имоти и при тяхното финансиране. Сред въпросите които ще се обсъждат са - Успяват ли и доколко компаниите и клиентите да се адаптират в новата дигитална трансформация? - Как трябва да бъдат адаптирани и какви промени е необходимо да предприемем в личните финанси?


За 4-та поредна година екипът на MoitePari.bg организираме едно от най-големите събития за лични финанси, EXPO MOITEPARI. Тази година събитието ще бъде проведено под мотото „Дигитализирай твоите финанси“ и ще се проведе на 13-ти и 14-ти ноември 2020 г.

Предвид ограниченията, породени от COVID-19, събитието ще бъде в хибриден формат - присъствие на място в 2020 Event Space от страна на лектори, панелисти и ограничен брой посетители (с премиум билети) и онлайн през платформата Zoom. Експото ще е безплатно за онлайн участниците, а премиум билетите ще позволят посещение на място, участие в работилниците на живо и видео архив от всички презентации, както и директен достъп до лекторите.

В Експото ще участват водещи финансови експерти, които ще говорят за дигиталната трансформация във финансовите продукти и услуги, какви са възможностите за спестявания и инвестиции, какви възможности предлагат fintech компаниите, за тенденциите и новостите при инвестирането в недвижими имоти и при тяхното финансиране. Сред въпросите които ще се обсъждат са:
  • Успяват ли и доколко компаниите и клиентите да се адаптират в новата дигитална трансформация.
  • Как трябва да бъдат адаптирани и какви промени е необходимо да предприемем в личните финанси.
По време на Експото ще има виртуални щандове, на които участниците ще могат да провеждат консултации с представители на финансови институции партньори Експото.

Предвид успеха на миналогодишния формат, за участниците в Експото и тази година има предвидени и приложни работилници.

Включете се в Expo MOITEPARI, бъдете в крак с дигитализацията на финансите и съвременните тенденции! Защото обичаме да се предизвикваме! Предизвикваме и Вас да бъдете в крак със случващото се.

  • Пълен достъп до Live излъчванията на Expo MoitePari за двата дни (13 и 14 ноември).
  • Възможност за участие в online работилници на партньорите и обсъждане на казуси по темите на съответната работилница
  • Възможност за участие в игри с награди от спонсорите

Безплатна регистрация - достъп до събитието

0.00 лв.

купи

  • Възможност за присъствие на място в зала 2020events.space
  • Неограничен достъп до видео записи и презентации от събитието след края му.
  • Достъп до допълнителни дискусии в по-малки групи, нетуъркинг (break-out стаи).
  • Възможност за участие в игри с награди от спонсорите

Пълен достъп

38.00 лв.

купи